Falu Svets & Byggsmide AB

Nytillverkning av stålkonstruktioner

Vi kan hjälpa dig med ritning, design och tillverkning av stora och små stålkonstruktioner som bland annat räcken, stommar, trappor, maskiner och mycket mer.

Vad vi kan tillverka

Vi kan hjälpa dig att tillverka det mesta gjort i stål som bland annat räcken, stommar, maskiner, bommar, tak med mera.

Är du i planer att tillverka något i stål så har du kommit helt rätt! Vi har kunskapen du söker. Det är bara att ni hör av er till oss så hjälper vi er att ta fram en ritning och design på vad det är ni behöver tillverka. Vi sköter sedan hela processen från inköp till material till färdigställande av produkten. Det enda ni behöver bidra med är er tanke på vad ni vill ha för något så sköter vi resten!

Vem kan vi hjälpa?

I dagsläget tar vi bara emot företagskunder. Vi har bland annat samarbeten med NCC och byggpartner.

Vanliga kunder vi hjälper är bland annat byggfirmor som behöver hjälp med att bygga stommar, tak, grindar, trappor och andra vanliga stålkonstruktioner. Vi har även många industrikunder där vi hjälper dem med allt ifrån maskiner till stålkonstruktioner i deras lokaler. Vi brukar hjälpa både tillverkningsindustrier och lager med olika typer av produkter och konstruktioner. Slå oss en signal så ser vi om vi kan hjälpa dig med det du efterfrågar!

Ring oss så hjälper vi dig att designa och konstruera din produkt.

Frågor & Svar

Här besvarar vi vanliga frågor om vår produktion av olika stålkonstruktioner.

Utför ni arbeten åt privatkunder?

I dagsläget jobbar vi bara med företagskunder. Dock kan ni ju alltid höra av er till oss om ni har ett projekt ni behöver hjälp med så ser vi vad vi kan göra för er!

Vad har ni för priser?

I dagsläget har vi ingen prislista på vår hemsida eftersom varje projekts pris varierar. Inget projekt är det andra likt och priser varierar beroende på hur mycket material som behövs, samt hur lång tid det tar. Det är bara att höra av er till oss så kan ni få en kostnadsfri offert innan vi sätter igång med arbetet.

Vilka material utför ni arbeten i?

Vi kan utföra arbeten i de flesta olika typer av stål och aluminium. När ni vänder er till oss kan ni vara säkra på att vi har de licenser som krävs för arbetet som skall utföras.