Falu Svets & Byggsmide AB

Reparation av stålkonstruktioner

Vi kan hjälpa dig med att reparera din stålkonstruktion om den har gått sönder!

Vad kan vi reparera?

Vi har licenser och erfarenhet att reparera de flesta konstruktioner som är tillverkade i olika stålmaterial eller aluminium.

Precis som allting annat så kan även stålkonstruktioner av olika slag gå sönder. Speciellt om de utsätts för mycket slitage och användning. Vi kan hjälpa dig att reparera bland annat maskiner, stängsel, räcken, trappor, industrikonstruktioner, byggnader och så vidare. Är det tillverkat i stål så kan vi reparera det helt enkelt. Inget projekt är för stort eller litet för oss. Du kan alltid kontakta oss och få hjälp!

Slå en signal till oss om du vill veta med om vad vi kan reparera för något!

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om vad vi erbjuder för reparationer.

Vad kostar det att reparera olika stålkonstruktioner?

Vi har i dagsläget ingen prislista på vår hemsida då varje stålkonstruktion kräver olika mycket material och tid att reparera. Dock kan ni alltid höra av er till oss och förklara vad ni behöver hjälp med. Vi kan då ge er en kostnadsfri offert på hur lång tid det skulle ta och hur mycket det kommer kosta. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga priser.

Kan man komma in till er för reparationer?

Självklart är ni välkomna in till oss på vår verkstad så kan vi hjälpa er där! I många fall kan vi dock behöva komma ut till er för att reparera er stålkonstruktion på plats. Vi har självfallet servicebilar som gör att vi kan komma ut till er med den utrustning och material som krävs.

Utför ni arbeten i hela Sverige?

Vi utför arbeten i Dalarna med omnejd eftersom vi har vår verkstad i Falun. Så befinner ni er i närheten av Falun är det bara att ni kommer in till oss på vår verkstad, eller kollar med oss om vi kan komma ut till er. Välkomna att höra av er!