Falu Svets & Byggsmide AB

Service & Underhåll

Vi hjälper dig med att ge service och underhåll på olika stålkonstruktioner och maskiner så att de får en längre livslängd.

Vad kan vi ge underhåll på?

Vi har erfarenhet och licens för att ge underhåll på de flesta konstruktioner som är tillverkade i olika stål och aluminium.

Precis som allt annat så kan även konstruktioner i stål slitas och behöva underhåll för att de ska hålla längre. Vi ger underhåll och service på bland annat maskiner, stålkonstruktioner, balkongräcken och stålbyggnationer. Genom att underhålla dem ser vi till att reparera slitage och förhindra eventuell rost eller förslitningsskador. På så vis blir livslängden och kvalitén på funktionen bibehålls.

Slå oss en signal om du vill få hjälp med underhåll av bland annat maskiner.

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om våra underhållstjänster.

Vad kostar det att göra servicearbeten på olika stålkonstruktioner?

Vi har för tillfället ingen prislista på vår hemsida då varje uppdrag kräver olika mycket material och tid. Vi erbjuder dock alltid kostnadsfria offerter innan vi går vidare med själva arbetet. Självklart har vi konkurrenskraftiga priser.

Hjälper ni även privatkunder?

I dagsläget har vi främst företagskunder som vi hjälper med bland annat reparationer av stålkonstruktioner och maskiner. En stor mängd av våra kunder är industriföretag och byggföretag. Dock kan du som privatkund höra av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra för dig!

Varför ska man underhålla stålkonstruktioner?

Man gör det av både funktionella och estetiska skäl. Till exempel så förhindrar man korrosionsskador och rostangrepp om man underhåller och behandlar stålkonstruktioner. Detta är extra viktigt för stål som utsetts för mycket vatten och slitage. Det gör man även för att underhålla dess utseende så att det hålls snyggt och rent.